Uitreiking IB en Cambridge certificaten

Ga terug

Als senior TTO-school mochten we op vrijdag 4 oktober voor de 12e keer het International Baccalaureat (IB)-diploma English A Language and Literature uitreiken aan onze (oud)-leerlingen uit vwo 6, die voor deze gelegenheid speciaal naar het Farelcollege waren afgereisd! 

Daarnaast hebben 40 leerlingen van klas 4, 5 en 6 tweetalig atheneum een Cambridge certificaat in ontvangst mogen nemen. Op alle niveaus, FCE, CAE en CPE (Proficiency), hebben zij uitstekende resultaten behaald. Bovendien hebben 2 van onze leerlingen het IB- en het CPE-certificaat mogen ontvangen. 

Wij zijn enorm trots op onze leerlingen en feliciteren alle geslaagden met hun certificaten! 

Onze gastspreker tijdens deze avond, de heer Oosterwijk (wethouder gemeente Ridderkerk) benadrukte in zijn speech, dat kennis van taal en cultuur onontbeerlijk is voor de totstandkoming van goede communicatie in een globaliserende wereld. Bovendien heeft hij ook het belang van een supportgroep aangehaald, hetzij in de vorm van ouders, familie, vrienden, kennissen, docenten en/of overige personeelsleden. En daar zijn wij het volledig mee eens!

Na afloop konden de leerlingen hun herinneringen aan hun schoolloopbaan delen en op de foto in de traditionele graduation gowns. Wilt u meer informatie m.b.t. tweetalig onderwijs en/of internationalisering, kijk eens op onze website of bezoek ons Open Huis!

Ga terug